INFORMATIVNE TABLE

Končne digitalne izdelke (zemljevide z opisi, fotografijami in diagrami) vam oblikovane kot celoto natisnemo na papir in spremenimo v informativno tablo poljubne velikosti, ki se lahko postavi na prostem in kljubuje vsem vremenskim pogojem. Tabla je lahko obdana z lesenim ali aluminijastim okvirjem, na navadni, PEN ali magnetni podlagi, obešena na steno…  Lahko pa stoji na prostem in je s pomočjo LED osvetlitve ponoči celo osvetljena.

Turizem Ljubljana:
” Če vas je v preteklih dneh pot zanesla v bližino Tromostovja, ste lahko opazili dve novi informacijski tabli z zemljevidi. Prvi od zemljevidov prikazuje velik zemljevid Mestne občine Ljubljane, drugi pa ožje mestno središče. Turizem Ljubljana je v sodelovanju s podjetjem Kartografija d.o.o. prenovil dve informacijski tabli na začetku Hribarjevega nabrežja. Oba zemljevida sta izredno pregledna, funkcionalna in dobro prikazujeta razdalje, ki jih lahko opravimo po mestu peš ali s kolesom, poleg tega pa označujeta vse ključne znamenitosti in zanimive točke, muzeje in nastanitvene objekte. Zemljevid ožjega središča vključuje tudi koncentrične kroge s časovnimi razdaljami, ki jasno prikažejo, kaj lahko prehodimo oziroma si ogledamo v petih, desetih, petnajstih oziroma dvajsetih minutah. Zagotovo zelo zanimivo in koristno, ne samo za turiste ampak tudi prebivalce Ljubljane.
Zemljevida sta kaširana na mlečno pleksi steklo in zaščitena s prozornim pleksi steklom, na katerega je nameščen leksan za zaščito. V sredini konstrukcije je nameščena LED osvetlitev, ki se vklaplja in izklaplja na senzor in omogoča branje zemljevidov tudi ponoči. “
Informativna tabla stoji tudi v naselju Podlipa pri gostilni Jurca.
Krašnja
Informativna tabla, narejena pri nas, stoji tudi v središču naselja Krašnja pri Lukovici.

Izdelajmo skupaj vašo Informativno karto