Novo – Avtoatlas Slovenija 1 : 75 000

Nov Avtoatlas Slovenija 1 : 75 000

Avtoatlas Slovenija 1 : 75 000

Avtoatlas Slovenija 1 : 75 000

V podjetju Kartografija d.o.o. smo z začetkom novega leta 2016 izdali nov avtoatlas, namenjen domačim in tujim voznikom, ki na svoji poti po Sloveniji potrebujejo natančno, pregledno in ažurno kartografsko podobo cestnega omrežja naše dežele.

Avtoatlas Slovenija vsebuje 109 podrobnih cestnih zemljevidov v merilu 1 : 75 000, 11 kart središč mestnih občin, prometne informacije in napotke, legende in tabela razdalj med večjimi kraji v Sloveniji.

Na zemljevidih je poleg cestne tematike (cestna kategorizacija, kilometrina, bencinski servisi, elektro polnilnice, označbe cest…) dodana tudi turistična tematika (hoteli, gostišča, terme, planinske koče, naravne in zanimivosti, cerkve, gradovi, muzeji, arheološka najdišča, kampi…).

Zemljevidi so opremljeni z geografsko koordinatno mrežo za lokacijo s pomočjo GPS-a in z indeksno mrežo za lažje iskanje naselij s pomočjo indeksa imen. Karte mest imajo prav tako priložen indeks ulic.

Atlas ima dimenzije 20×30 cm in broširano vezavo, tako da bo zelo priročen v vsakem avtomobilu ali na domači knjižni polici.

Potrudili smo se, da so zemljevidi kar se da točni oziroma ažurirani. Ker pa se zavedamo, da se ob tako velikem številu podatkov napakice vedno lahko pojavijo, bomo zelo veseli, če nam jih boste posredovali na naš mail info@kartografija.si.

Pa veliko srečnih kilometrov!

Avtoatlas Slovenija - izsek stran 25

Avtoatlas Slovenija – izsek stran 25

Avtoatlas Slovenije – izsek karte mesta Koper

 

0 odzivov

Povej mnenje

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

five + 10 =